Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Bir Ömür Kadar Meslek Hayatı...
Gazetemizin sevilen köşe yazarı ve habercisi, Ünye’nin duayen gazetecisi Ahmet Yenin’in meslekteki 40. Yılını kutladık.

Bir Ömür Kadar Meslek Hayatı...

1978’de gazeteciliğe başlayan gazeteci 70 yaşındaki Ahmet Yenin, ömrünün büyük kısmını bu meslekte geçirmiş, duayen bir gazeteci.

Meslekte 40. Yılını dolduran Ahmet Yenin’e sürpriz bir kutlama organize ettiğimiz gazetemizde, kendisini güllerle karşılayan başta gazetemiz “Ünye Vizyon Gazetesi” imtiyaz sahibi Barbaros Doğan olmak üzere, gazeteciler Hamza Alp, Turgut Dağdeviren, Selim Gürel, Ulvi Gündoğdu, Meral Korkmaz ve Ümit Güngör hazır bulundular.  

Gazetemizde kendisi için düzenlediğimiz sürpriz kutlama karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Ahmet Yenin, duygulu anlar yaşadı. Şaşkın ama bir o kadar mutlu olduğunun altını çizen usta gazeteci Yenin; “Hayatımda ilk defa böyle kutlama yapıldı benim için… Çok gururlandım ve duygulandım. Ne söyleyeceğimizi bilemiyorum. İnanın gerçekten sürpriz oldu ve hakikaten harika bir sürpriz oldu. Gazetecilik mesleğini çok severek icra ediyorum. Heyecanınız varsa ve severek bu işi yapıyorsanız, inanın hiç yorgunluk hissetmiyor ve yılların nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile… Gazetecilik meşakkatli ama bir o kadar da güzel bir meslek severek icra edildikten sonra... Benim için böylesine güzel, samimi kutlama hazırlayarak, candan sevgisini gösteren siz meslektaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum.” dedi.

Haber / Meral Korkmaz

 

 




Kaynak: Bir Ömür Kadar Meslek Hayatı...

Editör: ünye vizyon gazetesi

Bu haber 1644 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI